Helse og sikkerhet

Ikke tren hvis du er skadet eller har smerter. Instruktøren din kan be deg forlate klassen hvis du viser tegn til skader og smerter som gjør at du ikke kan gjennomføre undervisningen. Ikke bruk Body Lotion dagen du skal på pole dance klasse. Body Lotion gjør stangen glatt og øker risikoen for at du kan skade deg.

Det er deltakernes eget ansvar å sørge for at de ikke utsetter seg selv for fysiske anstrengelser som går utover det de med sikkerhet kan klare. Alle deltakere skal fylle ut et helseskjema før de deltar på kurs hos Sometimes Aerial & Pole Fitness AS. Hvis du er i tvil om helsen eller om du er gravid, vennligst informer instruktøren din før klassen begynner. Dersom du bestiller klasser, workshops eller arrangement på vegne av flere, må du sjekke dette opp på vegne av alle deltakende. Det er ditt ansvar å følge beskjedene fra Sometimes Aerial & Pole Fitness AS instruktører. Sometimes Aerial & Pole Fitness AS har ikke ansvar for skader e.l. som måtte oppstå under trening.

Sometimes Aerial & Pole Fitness AS forbeholder seg retten til å utestenge fra klasser og arrangement deltakere som viser tegn til skade eller overtrening eller som av andre grunner ikke bør delta fordi det er fare for deres egen eller andres helse og sikkerhet.