om oss

Sometimes Pole Studio ble opprettet i 2006 og er det første og største pole dance studio i Norge og hjem for mange av de mest ettertraktede instruktørene, utøverne og artistene i landet. Vi er opptatte av kvalitet og sikkerhet, så alle våre instruktører er sertifiserte pole fitness instruktører av Xpert, verdens ledende leverandør av pole fitness sertifiseringsprogram.

Ønsker du å komme å besøke oss, finner du oss i freshe lokaler midt i Oslo sentrum med gode kollektive muligheter. 

Instruktører

Elise har drevet med pole siden 2010 og startet som instruktør februar 2011. Elise instruerer pole alle nivåer, aerial hoop 1 og 2 og stretching, samtidig som hun er fagansvarlig på studio. Elise elsker å være i luften og teste og utfordre egne grenser. I hennes timer blir du pushet kontinuerlig slik at du får maksimalt utbytte av timen både i form av læring og slik at svetten renner! Elise fokuserer på høy innsats med lave skuldre og mye glede.

Ronja ble hektet på Pole Dance etter ha gått et intensivkurs en helg i November 2013 på Sometimes Pole Studio. Ronja instruerer i Intro, Beginner, Lyrical, Heels, Twerk&Pole og Charidance.  Ronja elsker pole fordi hun føler at man kan uttrykke seg på så mange forskjellige måter – dramatisk, sensuelt, akrobatisk og powerful. Hun elsker å instruere fordi hun ser at pole gir elevene akkurat de samme følelsene som hun selv har for pole.

Tina er en ivrig idrettssjel som har vært igjennom mange idretter som fotball, bryting og turn før hun fant pole i 2012. På denne tiden har hun konkurrert i flere nasjonale og internasjonale konkurranser og oppnådd gode resultater her. Hun er spesielt glad i å utforske akrobatikk og måter kroppen kan bevege seg på. Tina instruerer på alle nivåer innen pole, akrobatikk, stretching og styrke. I Tina sine timer kan vi love deg god oppfølging og stort fokus på teknikk. 

Thali er utdannet skuespiller og danser. Hun har også tidligere undervist mye i dans og teater for barn og ungdom. Hun har opptrådd flere ganger med hoop og poleshow i både inn- og utlandet, og har bred erfaring fra show-verden. Thali trives veldig godt i instruktør-rollen og synes det beste med å instruere er å se dansegleden og mestringsfølelsen til elevene.

Jay

Jay instruerer Beginner, Intermediate pole og teknikk klasser, samt Yoga Fusion, Heels og i blandt Lyrical.  Jay har deltatt i NM i Pole Sport og fikk 1.plass på sin kategori Amatør Mix i 2015 og 1. plass i NM Pole Sport 2019 Elite Masters 40+. Her kvalifiserte hun seg til VM og skal delta i VM høsten 2019. Jay elsker pole fordi det gir henne masse energi og glede. Dans, fitness, latter og fordomsfritt miljø er den perfekte kombinasjonen for Jay og det finner hun på Sometimes.