Spørsmål og svar

Aldersgrense

Minimumsalder for deltakere er 18 år. Vi har introduksjonskurs for ungdom fra 13 år og deltakere må ha godkjenning fra foreldre/foresatte.

Tilbake til toppen

Arrangement

Sometimes Aerial & Pole Fitness AS tilbyr private arrangement som utdrikningslag, bursdager, privat og semi-privattimer, helgekurs og workshops.

Tilbake til toppen

Booking

Ved booking av et privat arrangement betaler du et depositum på kr. 500,- over telefon med ditt kredittkort. Resterende beløp trekkes fra kortet automatisk 2 uker før arrangementsdato. Bookinger foretas fortløpende.

Tilbake til toppen

Tilgjengelighet

Bookingen er kun sikret når ditt depositum er mottatt men du kan holde av et tidspunkt uten kostnad i 5 dager med mindre annet blir avtalt på forhånd. Sjekk tilgjengelighet og send en booking-forespørsel online. For å sende forespørsel om tid/dato for arrangement, må du være logget inn med brukernavn og passord. Du kan enkelt opprette en kundeprofil.

Tilbake til toppen

Flytting av arrangementsdato

Din betaling sikrer deg tid og dato for arrangementet. Dersom du ønsker å endre dato eller tid er dette avhengig av at vi har ledig kapasitet. Vanlig avbestillingsregler gjelder.

Tilbake til toppen

Kansellering

Kansellering må skje innen 14 dager før oppdragsdato. Regler for kansellering av utdrikningslag og andre private arrangement gjelder.

Tilbake til toppen

Endringer

Sometimes Aerial & Pole Fitness AS har rett til å endre på timeplanen etter behov. Dette hører til unntakene men kan forekomme dersom det er absolutt nødvendig. Workshops og private arrangement kreditteres dersom vi ikke finner en tilfredsstillende løsning for deg.

Tilbake til toppen

Helse og sikkerhet

Ikke tren hvis du er skadet eller har smerter. Instruktøren din kan be deg forlate klassen hvis du viser tegn til skader og smerter som gjør at du ikke kan gjennomføre undervisningen. Ikke bruk Body Lotion dagen du skal på pole dance klasse. Body Lotion gjør stangen glatt og øker risikoen for at du kan skade deg.

Det er deltakernes eget ansvar å sørge for at de ikke utsetter seg selv for fysiske anstrengelser som går utover det de med sikkerhet kan klare. Alle deltakere skal fylle ut et helseskjema før de deltar på kurs hos Sometimes Aerial & Pole Fitness AS. Hvis du er i tvil om helsen eller om du er gravid, vennligst informer instruktøren din før klassen begynner. Dersom du bestiller klasser, workshops eller arrangement på vegne av flere, må du sjekke dette opp på vegne av alle deltakende. Det er ditt ansvar å følge beskjedene fra Sometimes Aerial & Pole Fitness AS instruktører. Sometimes Aerial & Pole Fitness AS har ikke ansvar for skader e.l. som måtte oppstå under trening.

Sometimes Aerial & Pole Fitness AS forbeholder seg retten til å utestenge fra klasser og arrangement deltakere som viser tegn til skade eller overtrening eller som av andre grunner ikke bør delta fordi det er fare for deres egen eller andres helse og sikkerhet.

 

Tilbake til toppen

Klippekort & Drop-in

Klippekortet er gyldig i 6 måneder fra kjøpsdato ved kjøp av 10 klipp. Du booker selv klasser online inntil 7 dager frem i tid. Avbestilling må skje innen 8 timer før klassen for at du skal unngå å bli trukket for klassen. En enkel Drop-in gjelder for 1 klasse og må brukes innen 1 måned fra kjøpsdato. Ubetalte klasser som ikke avbestilles innen 8 timer på forhånd må betales.

Tilbake til toppen

Medlemskap

Sometimes Aerial & Pole Fitness AS tilbyr disse medlemskapene: uten bindingstid, 6-Måneders Medlemskap og 12-Måneders Medlemskap. Tegning av medlemskap er en bindende kontrakt mellom medlemmet og Sometimes Aerial & Pole Fitness AS. Et medlemskap er personlig og klasser kan ikke benyttes av andre enn medlemmet selv. Medlemmer booker selv klasser online. Sometimes Aerial & Pole Fitness AS forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som ikke følger Standardvilkår, viser tegn til overtrening eller skade eller som på annen måte ikke følger instruksjonen til instruktører og som på denne måten kan sette egen eller andres helse eller sikkerhet i fare.

Regler for reservasjon av klasser

Online booking av klasser kan skje opp til 7 dager frem i tid. Deltakere må møte minst 5 minutter før klassens start og sørge for å bli registrert på klassen og å få med seg hele oppvarmingen.

Regler for kansellering av klasser

Deltakere som kommer mer enn 5 minutter for sent vil ikke få adgang til klassen og vil ilegges et no show/sen avbestillingsgebyr på 100kr per gang. Gebyret trekkes fra medlemmets bankkort. Kansellering må skje innen 8 timer før klassen. OBS! Dette gjelder også ventelisteplass. Dersom sen avbestilling/no show skjer 3 ganger, forbeholder Sometimes Aerial & Pole Fitness AS seg retten til å fryse online-reservasjon i 1 uke. All booking i denne uken vil bli avbestilt og du vil verken kunne booke online, på telefon eller på e-mail. Du må selv møte opp i studio og får tildelt plass på klasser på Stand-By, dersom det er ledig plass.

Frys av medlemskap

12-måneder medlemskap kan fryses gratis i 1 måned på følgende vilkår: Frys medlemskapsskjema skal fylles ut og leveres av medlemmet til Sometimes resepsjon innen 30 dager før neste auto-pay trekkdato.

Frys av medlemskap kan også søkes ved graviditet, sykdom, skade etc. og kan godkjennes ved fremleggelse av dokumentasjon fra lege eller lignende. Skjema for frys av medlemskap skal leveres til Sometimes`resepsjon senest 30 dager før neste trekk eller så snart som mulig ved sykdom, skade etc.

Oppsigelse av medlemskap

Oppsigelse av medlemskap i løpet av bindingstid kan godkjennes ved flytting lenger enn 50 km fra studios plassering (dokumentasjon påkrevd) og ellers ved dokumenterbare årsaker til at medlemmet ikke lenger kan benytte seg av sitt medlemskap (kronisk skade, sykdom som gjør en forhindret i å benytte medlemskapet).

Tilbake til toppen

Workshops

Fra tid til annen arrangerer Sometimes Aerial & Pole Fitness workshops med gjestelærere utenifra eller med egne instruktører. Regler for påmelding og betaling kan variere fra workshop til workshop og oppgis ved annonsering og booking av workshop.

Tilbake til toppen

Hva er Pole dance?

Pole dance er en trening- og kunstform med utgangspunkt i den 900 år gammel yogatradisjonen Mallakham. Kombinasjonen dans eller bevegelse med bruk av stang eller stolpe er urgammel. Bakgrunnen til pole dance går ikke bare langt tilbake i tid, men har flere opphavssteder. Pole dance i dag eksisterer i flere former, og har både mange uttrykk, stiler og tilholdssteder. Den tradisjonen vi ser mest av i dag har sine røtter i europeisk sirkuskultur på 18-1900-tallet; omreisende sirkus turnerte med små dansetelt der teltduken ble holdt oppe av en stang oppå et bord, hvor en danser opptrådte.

Pole dance i kombinasjon med stripping oppsto under økonomisk oppgangstid i 1960-årene i Canada. Da ble stenger satt opp mellom bardisken og taket og barpersonalet tjente gode penger ved å danse på disse. Men det som på 80-tallet var forbeholdt strippeklubber og gentlemansbarer, har nå for lengst tatt steget videre, også inn i stua. På 90-tallet ble pole dance løftet inn i treningssentre i USA, og i 2003 viet Oprah Winfrey programmet sitt til pole dance.

De siste årene har pole dance blitt umåtelig populært, og etter hvert som flere har kommet til med bakgrunner som spenner vidt, har pole dance tatt mange nye retninger. Pole dance har dessuten fått flere betegnelser som; vertical dance (Finland), pole art (Kina), vertical flex (Abu Dhabi), stangdans og påledans (begge Norge).

Pole dance har utviklet seg til en verdensomspennende scenekunst, dansesjanger og fitness treningsgren. Det arrangeres årlig flere konkurranser i pole dance i mange ulike land, og VM avholdes hvert år. Sometimes Pole Studio ser frem til å sende en norsk delegasjon.

Pole dance som trening

 • Pole dance gir styrke og fleksibilitet, økt forbrenning, bedre koordinasjon og holdning. Samtidig gir det et løft i selvtilliten å få til ting du kanskje ikke trodde var mulig.
 • Pole dance er en helt unik form for aktivitet som kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Dette gir en fantastisk form for trening, som gir resultater og treningsglede.
 • Pole dance kan tilrettelegges for alle kroppstyper og ut fra den enkeltes form og helsesituasjon, og er en sunn og helhetlig trening som passer for alle.
 • Som dansekunst er pole dance en form der du kan utfolde ulike sider av din personlighet. Mange opplever at de blir sikrere på seg selv, sin egen kropp og sensualitet. Mye fordi utøvelsen skjer i trygge omgivelser og på egne premisser, men også fordi det å bli fysisk sterkere også gir en følelse av indre styrke. Denne selvtilliten har man glede av i alle livets aspekter.

Tilbake til toppen

Hvordan kontakter jeg Sometimes Aerial & Pole Fitness?

Kontaktinformasjon:

Telefon: +47 21 37 98 08

Telefonsvare fra kl 12-21 mandag til torsdag og kl 13-17 fredag.
Email: post@sometimes.no
Facebook: www.facebook.com/SometimesPole

Tilbake til toppen

Hva er adressen til Sometimes Aerial & Pole Fitness?

Sometimes Pole Studio – Oslo
Grensen 9b
0159 Oslo


Vis større kart

Tilbake til toppen

Hva er åpningstidene til Sometimes Aerial & Pole Fitness?

Resepsjonen er åpen:

Mandag-torsdag 17:00-21:00
Vi har åpent for klasser, kurs og workshops på ulike tidspunkt på dagtid, kveldstid og i helger. Sjekk timeplanen for klasser og for kurs.Vi tar også imot bookinger for private arrangement på lørdager og utenom våre åpningstider. Kontoret tar imot henvendelser fra kl 12 hver ukedag.

Send en forespørsel om privat arrangement her.

Tilbake til toppen

Har dere parkering?

Vi har ingen reserverte parkeringsplasser, men det finnes flere parkeringsmuligheter i området.


Vis større kart

Tilbake til toppen

Hvordan kommer jeg hit med buss/bane/trikk/tog?

Sometimes Aerial & Pole Fitness ligger i Grensen 9B i Oslo Sentrum. Kort gangavstand fra Oslo S og Nationaltheateret, og Storinget T-bane stasjon.

 

Tilbake til toppen

Hva bør jeg ha på meg?

For nybegynnere anbefaler vi en treningstights/shorts og tanktop/t-skjorte.  De aller fleste trener barbeint på pole klassene våre. Ta gjerne med deg ekstra varme, behagelige klær og sokker til oppvarming og uttøyning.

 • På alle pole klassene må du ta av deg ringer, klikker og armband og kom på klassen “lotion-fri” for best grep på stangen.
 • På enkelte av danseklassene må du ha rene joggesko til innebruk. På Hoop og Tissue bør du ha en t-skjorte med lengre armer, og en lengre treningstights.
 • Ta med egen vannflaske. Denne kan du fylle på kjøkkenet hos oss.
 • Ta med din egen yogamatte for oppvarming. Eller kan du leie matte hos oss for 25;- per leie.
 • Vi har garderobe til oppbevaring av klærne dine men ingen låsbare skap. Du må ta med verdisaker inn i salen. Vi har tre toalett, en garderobe og en dusj.

Kom 5 minutter før klassen din starter for å være sikker på at du har god nok tid.

Tilbake til toppen

Hva slags fysisk form bør jeg være i?

Alle former og fasonger er velkommen hos Sometimes Aerial & Pole Fitness AS. Vi anbefaler deg å jobbe ut fra dine egne forutsetninger. Har du en skade eller andre helseutfordringer ber vi deg fortelle instruktøren din før klassen starter. Vi har fire nivåer: Intro, Begynner, Intermediate og Avansert. Du styrer selv din egen progresjon. Nøkkelen til en sunn progresjon er å ha tålmodighet, å lytte til kroppens signaler, ha realistiske forventninger til deg selv og unngå å sammenligne deg med andre. Mest av alt skal du ha det gøy.

Tilbake til toppen

Har dere noen ganger andre events og workshops?

Vi arrangerer ofte andre typer events, kurs og workshops i studio. Vi får årlig besøk av gjestelærere fra utlandet som holder workhsops og show hos oss. Dette er din mulighet til å møte og lære av noen av verdens beste pole artister. Se kalenderen (link til kalender for events).

Skal du arranger et møte, kurs eller et event? Vi leier også ut lokalene til slike arrangement. Kontakt oss på 21 37 98 08 for mer informajson.

Tilbake til toppen

Hvordan registrerer jeg meg på klasser, kurs og workshops

Fordi vi har små klasser, er forhåndsregistrering og betaling nødvendig for å sikre deg plass.

Betaling og booking kan gjøres online, per telefon eller ved personlig oppmøte i studio. Ved booking av private arrangement betales kr. 500,- av totalbeløpet og restbeløpet trekkes 14 dager før oppdragsdato. Alle deltakere på klasser må være over 18 år. Er du under 18 år må vi ha dine forelsres skriflige samtykke.

Vi aksepterer alle kreditt-og debetkort og tar også imot kontanter i resepsjonen. Vi benytter Optimal Payments, en nettbetalingsløsning som oppfyller alle strenge krav til sikkerhet på nettet.

Du kan enkelt lage din egen profil i vårt MindBody bookingsystem. Der kan du registrere deg på klasser og kurs og besøke vår nettbutikk. Hvis du ønsker å betale kontant, må du forhåndsbetale I studio før d kan booke deg på en klasse eller kurs.

Forhåndsregistrering gjør det også mulig for oss å kontakte deg dersom det skulle bli noen endringer i timeplanen.

Gå hit for å registrere deg i vårt MindBody bookingsystem.

Tilbake til toppen

Hva skjer om jeg skader meg?

Din helse og sikkerhet er vårt fokus. Alle være instruktører er sertifiserte og har erfaring og legger opp klassen med tanke på sikkerheten. All trening og aktivitet foregår på eget ansvar og du må ta de hensyn som er riktig for deg og din kropp. Vi har gått kurs i førstehjelp og har prosedyrer vi følger dersom en skade oppstår. Du må si fra til instruktøren din når du skader deg og vi fyller inn et skadesskjema som lagres for deg i din profil.

Tilbake til toppen

Hva bør jeg ta hensyn til?

 • Unngå trening om du er uvel, tar smertestillende, har en skade eller opplever smerter, har inntatt et stort måltid de siste to timene eller har drukket alkohol.
 • Sjekk med legen din dersom du er gravid, nylig har født barn, har smerter, skader eller sykdom eller av andre grunner er i tvil om du bør trene eller utføre noen av øvelsene.
 • Ikke bruk body lotion, olje eller håndkrem samme dag som du skal trene, dette kan føre til at du ikke får feste eller sklir på stangen og skader deg.
 • Drikk mye vann underveis og ta pauser når du kjenner at du behøver det.
 • For deg som trener pole dance hjemme: Pass på at stangen er riktig montert og at du har plass nok rundt deg på gulvet.
 • Unngå overtrening og redusér risikoen for belastningsskader. Legg opp til sunne treningsvaner der du starter med 2 klasser i uken. Ikke book to klasser på samme dag. Legg inn dager der du lar kroppen hvile.

Husk at øvelse gjør mester. Vær tålmodig! Slapp av, døm ikke deg selv eller sammenlign deg med andre, og viktigst av alt – ha det gøy!

Tilbake til toppen

Kan medlemskapet mitt fryses?

Ja med et 12-måneders medlemskap kan du fryse det gratis 1 gang ihht frys-regler.

Tilbake til toppen

Må jeg betale hele medlemsskapet med en gang?

Som medlem trekkes et fast beløp fra din oppgitte konto 1 gang hver måned.

Tilbake til toppen

Går trekket på en fast dato?

Ja, trekkdato er 1. eller 15. i måneden. Dersom du ønsker å starte etter første i måneden, betaler du bare for de dagene du begynner senere.

Tilbake til toppen