Nybegynnerkurs

4-UKERS POLE NYBEGYNNER KURS

Pole nybegynner kurset hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du får din egen stang hver time, og blir kjent med instruktøren din og de andre på kurset. Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.

Hver time er 75 minutter lang og inneholder oppvarming, teknikk, dans og uttøyning. Her får du en grundig innføring i pole dance teknikk der du lærer en rekke ”moves” og ”spins”, samt styrke- og tøyningsøvelser som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. Vi setter også bevegelsene sammen til sekvenser, og til slutt har du en imponerende rutine på plass. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurset.

VARIGHET: 4 uker.
PRIS: kr. 1750,-

*Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende, og betaling gjøres ved registrering. Kjøp refunderes ikke. 

Helgekurs pole nybegynner

Helgekurset Pole nybegynner hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du får din egen stang, og blir kjent med instruktøren din og de andre på kurset. Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.

Kurset går over lørdag og søndag og har totalt 6 timer undervisning. I tillegg legger vi inn 1 time lunchpause begge dagene. Vi går gjennom oppvarming, teknikk, dans og uttøyning. Her får du en grundig innføring i pole dance teknikk der du lærer en rekke ”moves” og ”spins”, samt styrke- og tøyningsøvelser som gradvis gjør deg sikrere, sterkere og mer fleksibel. Vi setter også bevegelsene sammen til sekvenser, og til slutt har du en imponerende rutine på plass. Du vil kjenne styrken og gleden ved å trene, samtidig som får personlig oppfølging av instruktøren din som følger deg gjennom hele kurshelgen.

VARIGHET: 2 dager. Lørdag og søndag
PRIS: kr. 1750,-

*Vi gjør oppmerksom på at påmelding er bindende, og betaling gjøres ved registrering. Kjøp refunderes ikke. 

OBS! Når du reserverer helgekurs på internett vil det stå: «Du booker 2 besøk». Dette betyr at kurset går over to dager. Du booker altså ikke helgekurset to ganger.

timeplan nybegynnerkurs

Andre kurs og workshops

Vi arrangerer ofte andre kurs og workshops for alle nivå, både nybegynner og mer avansert. Se på vår workshop-timeplan for å finne ut når neste spennende workshop er.