Logo image

Polebloggen

Polebloggen

Team Sometimes på NM
Velkommen til polebloggen! Her ønsker vi å dele vår kunnskap om pole - og håper det kanvære interessant både for dere som er helt ferske til pole og dere som har trent pole en godstund allerede.

Vi kommer til å poste om all things pole:

  • Hva som skjer på Sometimes
  • Hva skjer i pole verden
  • Ofte stilte spørsmål
  • Tips og triks fra våre dyktige instruktører
  • og mye mer (pole).

Nå er det snart NM i pole og vi er i full gang med NM treningen. Vi er totalt 23 stykker som deltar fra Sometimes. NM 2020 arrangeres på byscenen i Trondheim 17-19. April. Du kan lese mer om NM i pole og kjøpe billetter her. 

Håper mange Sometimere blir med til Trondheim for å heie!

Til inntekt til Norges Pole Sport Forbund holder Anna Maija Nyman workshops på Sometimes pole studio lørdag & søndag 14-15.mars.

Lørdag 14.3
Flow & Fierce (Intermediate/Avansert)
kl 14:20 – 15:50

Anna-Maija’s signature style workshop – flowy, strong & fierce static pole! This class is all about dancing, twisting and rotating on the static pole. You will learn pretty static pole rotations, fierce power spins and dynamic combinations into flips and drops.

Søndag 15.3
Lyrical spinning(Intermediate/Avansert)
kl 16:00 – 17:30

In this class you will learn Anna-Maija’s current favourite spinning pole flows. Anna-Maijaloves fluid transitions, beautiful shapes and just feeling it!.

Meld deg på workshop med Anna Maija 

Det var vår første post! Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger om hva dere kunne tenkt dere å lese om her. <3

Del innlegget

Det skjer hos oss

Sometimes er midlertidig stengt

Det er med et tungt hjerte at vi nå har bestemt å stenge Sometimes inntil videre for å bidra til å redusere spredning av coronaviruset.

Les mer