Logo image

Sometimes er midlertidig stengt

Sometimes er midlertidig stengt

Det er med et tungt hjerte at vi nå har bestemt å stenge Sometimes inntil videre for å bidra til å redusere spredning av coronaviruset.

Oppdatering 13/3:

Det er med et tungt hjerte at vi var nødt til å stenge studioet fredag 13 mars (!!) Vi vil holde stengt på ubestemt tid. Det er ingen ting som tyder på at noen av våre elever eller instruktører som har oppholdt seg på studio de siste ukene, har Fått påvist Corona viruset. Men vi følger selvsagt råd fra helsedirektoratet og Oslo kommune, og holder stengt inntil situasjonen har bedret seg.  Har du booket kurs eller utdrikningslag e.l? Send oss en mail til post@sometimes.no, så kommer vi sammen frem til en god løsning. 

Dette er en utrolig tøff tid for alle, og som en liten bedrift er vi veldig utsatt. Studioet er i en vanskelig økonomisk situasjon, og vi har vært nødt til å permittere de ansatte. I tillegg har vi mange instruktører som er selvstendige næringsdrivende, som nå er i en ekstremt vanskelig situasjon.  Vi gjør det vi kan for å støtte dem, og vi er i full gang med å gjøre klart for online trening, slik at vi forhåpentligvis kan beholde noen av våre medlemskapsinntekter og betale våre utrolig dyktige instruktører, som absolutt ikke fortjener å være i denne situasjonen. 

Følg med her og på sosiale medier hvis du kunne tenke deg å delta på vår online trening. Online klassene vil selvsagt være tilgjengelig for alle våre medlemmer. Det vil også være mulig å delta på trening på donasjonsbasis for de som ikke er medlemmer. 

Selv om dette er en utrolig vanskelig situasjon, er vi fyllt til randen av kjærlighet som vi får fra dere alle. Vi blir så rørt av alle støtteerklæringer vi får dere fine medlemmene våre 💜 Dere er virkelig best! Og sammen så skal vi komme oss gjennom dette!! 

Vi gleder oss til å trene sammen på nett i tiden fremover! Og når alt dette er over, blir er dere alle invitert på tidenes pole party, så vi kan få klemme og takke dere alle 💜.   

Oppdatering etter heving av beredskap fra Oslo kommune 11/3:

Det har kommet en oppdatering fra Oslo kommune om at forsamlingslokaler skal sørge for at alle til stedet kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet. Vi blir derfor nødt til å redusere antall plasser på klasser til 1 pers pr pole og satt ned kapasitet på stretching klasser. Vi vil følge med på timeplan og etterspørsel og sett inn klasser hvor vi kan ved behov. 

Coronaviruset fortsetter å spre seg her til lands – noen er redde og andre syns det er hysteri. Uansett hva våre personlige meninger er, er vi nødt til å ta dette på alvor og det er dessverre slik at det gir konsekvenser for oss som en liten bedrift. Vi ønsker å passe på at både våre ansatte og elever er trygge, og gjøre det vi kan for å ikke spre smitte. I tillegg til praktiske tiltak ifbm hygiene og smittefare, må vi også forholde oss til at færre elever kommer på klasser og at sjansene er tilstede for at det blir unntakstilstander hvor studio må stenges eller at det norske folk blir anbefalt å ikke gå på trening og andre aktiviteter hvor mange mennesker samles. Her informasjon om vår tiltak og beredskapsplaner.  

Alle først ønsker vi å be om din støtte i tiden fremover <3
Vi har forståelse for at noen elever ikke ønsker å delta på klasser når denne situasjonen pågår. Men vi håper dere forstår at dette er en vanskelig tid for en liten bedrift som Sometimes, og skulle mange elever ønske å fryse eller avslutte sine medlemskap samtidig, vil dette ha store konsekvenser. Vi ser dessverre allerede en reduksjon av bookinger for utdrikningslag og en del kanselleringer av klasser og kurs. Og skulle vi i tillegg miste våre inntekter fra medlemskapene våre, vil vi få store problemer. Det vil bli vanskelig å betale våre ansatte og instruktører lønn, mange av dem har Sometimes som eneste inntektskilde, så dette vil selvsagt ramme de hardt. Husleie må vi betale uansett om vi holder klasser eller ikke, og det samme gjelder de resterende kostnadene våre. Vi ønsker jo at vi alle kan komme tilbake til full pole trening når denne situasjonen har roet seg ned <3 Men da er vi avhengig av å overleve denne perioden. Vi ønsker ikke å være med på å krisemaksimere situasjonen med dette coronaviruset, men det er ikke å komme unna at dette viruset gjør ting vanskelig for oss. Og at vi er helt avhengig av deres støtte fremover 💜 

Kan eller ønsker du ikke å komme på klasser? 
Vi jobber med andre måter vi kan støtte din pole trening på. Vi holder på å teste ut muligheter for å kunne streame klassene våre, slik at du kan få noe ut av ditt medlemskap, selv om du er i karantene eller ikke ønsker å komme på klasser. Selve pole klassene blir selvsagt en utfordring om du ikke har pole hjemme. Men vi har flere non-pole klasser du kan delta på hjemme. 

I tillegg ser vi på mulighetene for å filme treningsprogram du kan kjører hjemme for å opprettholde styrken. Dette vil i første omgang være lavterskel produksjon. Kvaliteten blir nok ikke tipp topp, men vi ønsker heller å få dette ut så fort som mulig og heller forbedre kvaliteten osv etter hvert 🙂 Har du noen forslag eller ønsker for treningsprogram du kunne tenkt deg på nett? Svar oss gjerne på denne mailen! 🙂 Vi informerer når vi får dette på plass. 

Ønsker du å kjøpe en stang til hjemmebruk? Send oss en mail så kan vi bestille en stang til deg fra x-pole. 

Endringer på timeplan 
For de som ønsker å fortsette å komme på klasser, så har vi gjort noen endringer i timeplanen for å gjøre denne litt mer Corona vennlig. Endringene vil tre i kraft fra neste uke og noen også tidligere.

 • Aerial Silks er kansellert inntil videre. Silken kan ikke vaskes og desinfiseres slik vi hadde ønsket i en slik situasjon. Det er selvsagt en kjedelig avgjørelse å ta, men vi anser at det som det riktige å gjøre. 
 • Vi har kansellert alle klasser i Sal B. Det blir mange mennesker i et lite rom, og det er ekstra vanskelig å unngå unødvendig kroppskontakt. 
 • For å kunne gi dere ca like mange treningsmuligheter som før, har noen av 70 min klassene blitt redusert til 60 min, for å kunne få til en klasse til i en av de store salene. Dermed har noen av tidene også endret seg. Så vær obs på å sjekke Mindbody eller Appen 🙂 
 • Klassene i Sal A og Sal C begynner nå på forskjellige tider, slik at det skal være færrest mulig mennesker i garderober og venteområder, på en gang. 

Er det noen av disse endringene som du er veldig misfornøyd med, eller som gjør at det blir vanskelig for deg å kommet på timer, gi oss beskjed! Uten tilbakemeldinger vil vi ikke vite om det er justeringer vi må gjøre for å gi dere best mulig tilbud 

Hygienetiltak 

Som mange forhåpentlig har fått med seg på Facebook gruppa og på Instagram, så har vi også gjort noen tiltak for å minske smittefarene: 

 • Ekstra vaskerutiner. I tillegg til å sette inn ekstra vaskerutiner generelt vil vi også: gå over gulvet i salene minst 2 ganger i løpet av ettermiddagen,tørke av alle håndtak og overflater før hver klasse og tørke av ipaden før hver klasse m.m.
 • Vi reduserer bruk av matter. Pole klasser vil ikke bruke matter i oppvarmingen, og vi anbefaler deg å ta med egen matte til Stretching, Yoga Fusion og Floor Barre. Du vil ha muligheten til å bruke mattene vi har på studio, men pass på å vaske den godt både før og etter bruk. Vi vasker mattene hver dag. 
 • Vi fjerner pleddene og vil ikke bruke disse i stretching klassene, ta med knebeskyttere om du trenger. PS! Vi har knebeskyttere til salgs i flere farger og størrelser, bare spør i resepsjonen om du ønsker å se på disse. 
 • Nye kluter deles ut ved hver klasse, når klassen er ferdig ta med kluten din ut og legg den i beholder for skitne kluter. Vi justerer opp til en klut pr person, ikke en klut pr pole. Ta gjerne med klut/håndkle hjemmefra om du ønsker. Vi vasker alle kluter hver kveld på kokeprogram.
 • Våre instruktører vil i denne perioden ikke drive med fysisk spotting eller andre instruksjoner som involverer kroppskontakt. Det vil ikke legges opp til partner stretching eller elev spotting, og vi anbefaler alle å prøve å minimere kroppskontakten med andre elever. Resepsjonister eller andre ansatte vil ikke håndhilse eller gi klemmer, og vi anbefaler deg å hilse på dine pole venner verbalt:)

Hva kan du gjøre? 

 • Føler du deg dårlig eller er det en sjans for at du har vært utsatt for smitte, bli hjemme! Er det innenfor late cancel fristen, ring oss så ordner vi det. 
 • Vask ALLTID hendene grundig før du går inn på klasse! Ta ikke på stengene før du har vasket deg på hendene. 
 • Vask ALLTID stangen godt før du bruker den
 • Vask av matten før bruk i stretching, yoga fusion og Floor Barre
 • Prøv å ikke ta deg i ansiktet før klassen er ferdig og du har vasket deg på hendene.  
 • Unngå unødvendig kroppskontakt. 

Dette er en veldig kjedelig situasjon og vi krysser alle fingre og tær for at det ikke varer lenge, men da er det selvsagt viktig at alle gjør sitt for å bidra til at vi reduserer spredning av smitte. Vi gjør fortløpende vurderinger i samsvar med informasjon fra FHI og Helsedirektoratet. Vi holder dere oppdatert skulle det bli noen flere større endringer. Vi takker på forhånd for forståelse og støtte – vi har det beste miljøet og vi setter så stor pris på hver og en av dere som er med på å gjøre Sometimes til Sometimes 💜

Del innlegget

Det skjer hos oss

Sometimes er midlertidig stengt

Det er med et tungt hjerte at vi nå har bestemt å stenge Sometimes inntil videre for å bidra til å redusere spredning av coronaviruset.

Les mer