Utdrikningslag

Covid-19 info: Vi tar i mot utdrikningslag! Vi tar smittevern på alvor og har innført en rekke tiltak for at dere skal få en morsom og trygg opplevelse hos oss. 

Velkommen til sometimes pole studio

Hos oss vil dere få en uforglemmelig time uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangement som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, teambuilding og julebord.

Covid-19 info: Vi tar i mot utdrikningslag! Vi tar smittevern på alvor og har innført en rekke tiltak for at dere skal få en morsom og trygg opplevelse hos oss. NB! Pga restriksjoner på avstand, vil det være noe endring i priser. Dette er avhengig av antall deltakere. Ta kontakt for å få en pris for deres gruppe. 

Velg aktivitet

Hos oss vil dere få en uforglemmelig time uansett arrangement eller aktivitet. Våre aktiviteter passer perfekt for alle arrangement som utdrikningslag, bursdagsfeiring, jentekveld, teambuilding og julebord.

Pole dance

Hos oss vil dere få en morsom time med en av våre dyktige instruktører som vil sette et godt utgangspunkt for resten av kvelden. Vi garanterer at dere vil dra herfra med en smil om munnen!

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg noen triks på stangen? Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen.

Lap dance

Sett standaren for dagen tidlig med en privat time med lap dance!

Hos oss er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som alle er med på moroa hele veien.

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg en rutine som han/hun kanskje skal fremføre senere på kvelden?

Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen.

Chair dance

Chair dance er en morsom og sexy danseform og passer perfekt på en dag som dette! Hos oss er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som alle er med på moroa hele veien. Vi garanterer at dere vil dra herfra med en smil om munnen!

Har dere litt dårlig tid eller ønsker at kun bruden/brudgommen skal lære seg en rutine som han/hun kanskje skal fremføre senere på kvelden?  Vi tilbyr også ekspress kurs for bruden/brudgommen. 

Priser

Antall personer Varighet Pris
6 eller færre 60 min 1800 kr
7 – 15 stykker 60 min 3000 kr
16 – 25 stykker 75 min 3750 kr
For grupper på over 25 personer, ta kontakt for tilpasset program.

Utdrikningslag Express
Har dere begreset med tid denne dagen, er det mulig å booke vår express pakke, som kun varer i 25 min. Med express pakken, er det kun Bruden/Brudgommen som får privat undersining, på slutten kommer resten av gruppen inn for å se Bruden/Brudgommen fremføre den innlærte rutninen.

25 min expresss – 1800 kr

Betalingsvilkår

Booking er bindene, og betaling skjer på forhånd. En ikke refundebar forhåndsbetaling på 500 kr, skjer ved booking. Resterende beløp belastes 14 dager før utdrikningslaget. Avbestilling må skje minimum 14 dager før, for å unngå full betaling.