Timeplan

Timeplan

Timeplan for elever med MEDLEMSKAP. (Du kan også kjøpe DROP-IN eller KLIPPEKORT for våre klasser på timeplanen)
 
Timeplan for KURS finner du her

*Det vil være egen timeplan for jul- og sommertid.

Alle pole klasser hos Sometimes på 70 minutter for å gi god tid til en grundig oppvarming, teknikk- og dansopplæring og uttøyning til slutt.
Vi har også Egentreningstimer (link) alle dager.
Med vårt online bookingsystem styrer du enkelt din egen timeplan og progresjon fra din datamaskin eller smarttelefon.
Vår booking app finnes både til Apple og Android telefoner.

Helt Nybegynner? Etter en Prøvetime anbefaler vi sterkt at du starter med et 4-ukers nybegynner kurs. Her får du ekstra personlig oppmerksomhet og et strukturert program som gjør deg klar til våre Pole Begynner nivå klasser.

 

Oversikt over nivåer

Sometimes har pole-teknikk klasse i 5 nivåer: Pole Intro, Pole Begynner, Pole Intermediate, Pole Avansert og Pole Guru. Når du føler deg komfortabel med det som læres i timene, spør instruktøren din om du er klar for å gå videre til neste nivå, eller hva du eventuelt må jobbe mer med. I tillegg tilbyr også Sometimes andre typer klasser for alle nivå.

For alle våre medlemskap og besøkstyper gjelder følgende regler:

Maks 2 klasser pr dag.
Maks 1 Pole teknikk klasse pr dag.

Pole intro

Hvis du aldri har tatt en pole klasse og er en total pole jomfru, er dette klassen for deg. I denne klassen vil du lære det grunnleggende av pole dans teknikk. Fra å gå rundt stangen, til grunnleggende spins og floorwork. Etter å ha deltatt på noen Pole Intro timer (Vi anbefaler å ta denne klassen 5-10 ganger) vil du kunne det du trenger for å gå videre til våre nybegynner nivå klasser.

Pole begynner

Dette er klassen for deg som har gjennomført minimum 3 Pole Intro klasser og er klar for å gå videre, eller et 4 ukers Nybegynner Kurs. Du lærer å bli fortrolig med å bruke stangen som et treningsverktøy, og du bygger styrke for å gjøre deg klar til å være opp ned på stangen.
Eksempler på hva du vil lære: litt mer avanserte spins, kombinere spins, klatring, sitte på stangen, og etter hvert, forsiktig komme opp i “bacic invertion”.
Du er på Pole Begynner nivå i 3-6 måneder før du er klar for Pole Intermediate nivå.

Lurer du på om du er klar for Pole Beginner? Her er noen nødvendige forkunnskaper:

 • Step around
 • Corckscrew spin
 • Backhook spin
 • Komfortabel med Pole Intro floorwork

Pole intermediate

Dette er klassen for deg som har gått minimum 3 måneder på Pole Beginner og er klar for å gå videre.
Eksempler på hva du vil lære: “Superman”, Variasjoner av klatring, Inside og Outside hook, kombinasjoner oppi stangen, mer avanserte spins og floorwork.
De som ønsker å gå videre til Pole Avansert, går på Pole Intermediate i minimum 3-6 måneder.

Lurer du på om du er klar for Pole Intermediate? Her er noen nødvendige forkunnskaper:

 • Fankick
 • Klatring (2 steg)
 • Holde spins i 360 grader med god kontroll på kroppen
 • Cross knee release
 • Trygg i basic invert

Intermediate teknikk

Dette er en ren teknikk klasse hvor man går grundig igjennom teknikken bak eagle, basic invert, lean back, outside- og inside hook, det helt grunnleggende bak Shoulder mount, flere varianter av klatring.
OBS! Det vil kun bli gjennomgått det overstående, ingen triks/komboer etc.

Denne klassen er et flott springbrett når du fåler at du er klar for å gå videre fra Begynner til Intermediate Nivå.

Pole avansert teknikk

En klasse med fokus på teknikk før du starter Pole avansert klasser.

Pole avansert

Denne timen er for elever som har gått på Inermediate en stund, og føler seg veldig komfortabel og trygg med å være opp ned i stangen.
Eksempler på hva du vil lære: Shoulder mount, Ayshia, Handspring, Brass monkey, lengre kombinasjoner

Lurer du på om du er klar for Pole Avansert? Her er noen nødvendige forkunnskaper:

 • “Jade”
 • “Butterfly”
 • “Brass Monkey”
 • Handstand mot pole/vegg
 • Inside-outside hook swich
 • Kunnskap om forkjellige grep

Pole guru

Er du klar til å trosse tyngdekraften? Denne klassen er ikke for sarte sjeler. Det er her de virkelige dedikerte kommer for å utfordre seg selv maksimalt. Her vil du lære alt fra handspring variasjoner, til drops og triks som vil teste dine grenser for styrke og fleksibilitet. For å delta på denne timen, må du inviteres av instruktør. Her vil du trene sammen med Norges beste pole dansere.

 

Pole sport

Denne klassen vil bli undersvist med utgangspunkt i IPSF sine regler for NM og VM i pole sport. Her vil du ikke lære noe nytt, men perfeksjonere de tingene du allerde kan. Målet er at du skal utøre alle triks på en godkjent måte. Denne klassen passer for de som ønsker å konkurrere innen pole sport, men også de som ønsker å perfeksjonere sine teknikker.

Eksempel på fokusområder vil være : Holde spins i 360 grader, kombinere spins og holde hver spin i 360 grader. Holde posisjoner og triks en hel runde rundt stangen, og over 2 sekunder. Terpe på klatreteknikker og utførelse av enkle triks og øvelser. Terpe på å pointe tær og holde rene linjer.

Pole åpent nivå

Dette er en pole klasse for elvere på alle nivåer, hvor instruktøren tilrettelegger treningen for de elevene som er der.

 

Pole lyrical

En dansefokusert klasse, ikke for helt nybegynnere. Her brukes enkle moves fra Pole Begynner nivå. Derfor må du ha vært minst 4 ganger på Pole 1 for å delta. Dette er en fin klasse å kombinere med andre klasser for inspirere din Pole Dance progresjon.

Heels

Dette er en time for de som har lyst til å lære seg å bruke sko under pole trening. Vi skal bli kjent med å bruke sko både med og uten stang. Obs!! KUN dansesko!

Akro pole

Dette er en time hvor vi kombinerer akrobatikk og pole. I oppvarmingen vil det være noen elemeneter og øvelser fra turn, og det vil bli forskjellige akrobatikk øvelser på gulvet. Eksempler på dette er å stå i bro, bro-overganger, varianter av å slå hjul, forskjellige handstand, ruller og andre triks som kan brukes i floorwork.

Vi vil implementer pole i akrobatikken og øve på pole triks som forbindes med akrobatikk.
Dette er en time som passer for Intermediate/Avansert Nivå.

Akrobatikk

Dette er en akrobatikktime for nybegynner, men passer også for de som ønsker å forbedre sine akrobatikkunnskaper. Det vil være øvelser fra turn og akrobatikk som utføres på gulvet. Eksempler på dette er å stå i bro, bro-overganger, varianter av å slå hjul, forskjellige handstand, ruller og andre triks som kan brukes i floorwork. Ingen Pole i denne klassen.

FIT & FUN

Dette er styrketime med åpent nivå. Det vil jobbes med core styrke, utholdenhet og herding både på stang, på gulvet og i par. Dette blir en skredderskydd time, for å bygge opp den styrken som kreves i Pole dance.

Prøvetime

Les mer om prøvetime her(link)

Streching

Dette er en klasse for de som ønsker øke sin fleksibilitet. Dette er et godt supplemnet til Pole klasser, da det gjerne er mange triks som krever at man er fleksibel i forskjellige delere av kroppen.

Aerial hoop

Aerial Hoop er en ring som brukes til luftakrobatikk. Dette er en tung men morsom treningsform, som passer godt som et komplement til Pole dance.

Dette er en klasse på helt nybegynner nivå, men vær forberedt at dette kan være ennå tyngre enn Pole, og det vil ta tid før du bygger styrke i de riktige musklene. Vær tålmodig og ikke la deg skremme av at andres nivå. Da vi kun har et nivå på Aerial Hoop klassene våre, vil dete være alt fra nybegynner til mer avanserte elever med på denne klassen.

Tissue

Tissue eller “silks” som det ofte kalles, er tøystykker som henges opp i taket, og brukes som et verktøy for styrketrening og akrobatik. Her lærer du grunnleggende teknikker i luftakrobatikk og tissue, på et nybegynner og øvet nivå. Ingen forkunnskaper nødvendig. Velkommen til en meget spennende og utfordrende time.

Danseklasse

Flyt, rytme og bredt bevegelsevokabular er viktige elementer, også for å bli en god poledancer. I disse klassene utvikler vi danseferdigheter, oftest uten pole-stangen, og blir kjent med forskjellige dansestiler. Klassen har Åpent Nivå, så alle kan komme. Diverse instruktører gir deg nye og nyttige kunnskaper innen alt fra Moderne, Jazz og Burlesque til Chairdance, Hip Hop og Ladystyle.
Følg med på Mind Body for instruktør og gjerne “Sometimes Medlemmer”-gruppen på Facebook for informasjon om stiler.