Studio

Studio

Sometimes Pole Studio er Norges første studio for pole dance og ble etablert i 2006. Sometimes holder til i freshe lokaler midt i hjertet av Oslo. Her har vi over 300 kvm danseplass, med tre speil-saler, dansegulv og meget god takhøyde. Lokalene er lyse og inneholder også kjøkken, resepsjon, garderobe og dusj.

Studio har 21 dansestenger fra X-pole og Lupit Pole som alle har spinning og statisk funksjon. Vi har stenger i 40 mm, 42 mm, 45 og 50mm i diameter. Våre stenger kan enkelt løftes opp og ned for å gi større gulvplass når vi har behov for det.

Våre pole klasser er 75 minutter lange og vi utfører daglig sikkerhetssjekk av alle våre stenger. Sometimes Pole Studio er medlem av Pole Fitness Association PFA og våre instruktører er erfarne dansere som er utdannet Pole Fitness instruktører av xpert, verdens ledende leverandør av pole fitness sertifiseringsprogram. Vi har også gjennomgått førstehjelpskurs og har gode sikkerhetsrutiner på plass.

Vårt døgnåpne online booking og nettbutikk system gir deg frihet til å bestemme din egen timeplan og kjøpe våre produkter med sikker nettbetaling.