om oss

Sometimes Pole Studio er Norges første studio for pole dance og ble etablert i 2006. Sometimes holder til i freshe lokaler midt i hjertet av Oslo. Her har vi over 300 kvm danseplass, med tre speil-saler, dansegulv og meget god takhøyde. Lokalene er lyse og inneholder også kjøkken, resepsjon, garderobe og dusj.

Studio har 21 dansestenger fra X-pole  som alle har spinning og statisk funksjon. Vi har stenger i 40 mm, 42 mm, 45 og 50mm i diameter. Våre stenger kan enkelt løftes opp og ned for å gi større gulvplass når vi har behov for det.

Våre pole klasser er 70 minutter lange og vi utfører daglig sikkerhetssjekk av alle våre stenger. Sometimes Pole Studio er medlem av Pole Fitness Association PFA og våre instruktører er erfarne dansere som er utdannet Pole Fitness instruktører av xpert, verdens ledende leverandør av pole fitness sertifiseringsprogram. Vi har også gjennomgått førstehjelpskurs og har gode sikkerhetsrutiner på plass

Instruktører

Elise har drevet med pole siden 2010 og startet som instruktør februar 2011. Elise instruerer pole alle nivåer, aerial hoop 1 og 2 og stretching, samtidig som hun er fagansvarlig på studio. Elise elsker å være i luften og teste og utfordre egne grenser. I hennes timer blir du pushet kontinuerlig slik at du får maksimalt utbytte av timen både i form av læring og slik at svetten renner! Elise fokuserer på høy innsats med lave skuldre og mye glede.

Ronja ble hektet på Pole Dance etter ha gått et intensivkurs en helg i November 2013 på Sometimes Pole Studio. Ronja instruerer i Intro, Beginner, Lyrical, Heels, Twerk&Pole og Charidance.  Ronja elsker pole fordi hun føler at man kan uttrykke seg på så mange forskjellige måter – dramatisk, sensuelt, akrobatisk og powerful. Hun elsker å instruere fordi hun ser at pole gir elevene akkurat de samme følelsene som hun selv har for pole.

Tina er en ivrig idrettssjel som har vært igjennom mange idretter som fotball, bryting og turn før hun fant pole i 2012. På denne tiden har hun konkurrert i flere nasjonale og internasjonale konkurranser og oppnådd gode resultater her. Hun er spesielt glad i å utforske akrobatikk og måter kroppen kan bevege seg på. Tina instruerer på alle nivåer innen pole, akrobatikk, stretching og styrke. I Tina sine timer kan vi love deg god oppfølging og stort fokus på teknikk. 

Thali er utdannet skuespiller og danser. Hun har også tidligere undervist mye i dans og teater for barn og ungdom. Hun har opptrådd flere ganger med hoop og poleshow i både inn- og utlandet, og har bred erfaring fra show-verden. Thali trives veldig godt i instruktør-rollen og synes det beste med å instruere er å se dansegleden og mestringsfølelsen til elevene.

Mehabad

I Mehabad sine timer fokuserer hun på linjer, flyt og teknikk, inspirert av musikk og andre typer danse som f.eks Afro! Velkommen til en svært personlig klasse med positive og morsom energi.

Silje

Jay

Jay instruerer Beginner, Intermediate pole og teknikk klasser, samt Yoga Fusion, Heels og i blandt Lyrical.  Jay har deltatt i NM i Pole Sport og fikk 1.plass på sin kategori Amatør Mix i 2015 og 1. plass i NM Pole Sport 2019 Elite Masters 40+. Her kvalifiserte hun seg til VM og skal delta i VM høsten 2019. Jay elsker pole fordi det gir henne masse energi og glede. Dans, fitness, latter og fordomsfritt miljø er den perfekte kombinasjonen for Jay og det finner hun på Sometimes.

Tina

Tina elsker pole dance fordi det gir en henne en stor mestringsfølelse, økt selvtillit og gjør henne tryggere på seg selv og sine muligheter. Pole dance gjør at en får det bra med seg selv og ens hverdag.  Mest av alt er det nok det utrolig flotte sosiale miljøet som gjør at Tina fikk en så stor lidenskap for pole. Denne treningsgleden og engasmentet formidler Tina i sine timer.

 

 

Leie sal

Ønsker du å leie en av våre saler? Send oss en epost til post@sometimes.no eller ring på 21 37 98 08. Se priser her.